aworge

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av a.worge - 8 januari 2010 17:12

Okej just nu är det verkligen super dax för ett blogg inlägg. För oj va grejer det har hänt idag.

Min kära mor ringde för ca en timme sen och berättade att CC hade ringt till henne om hennes barn referens och grejer. Efter typ 5 minuter ringde en annan barn referens (Marie) och sa ungefär samma sak. Nu började dte verkligen pirra i min mage, för detta var ett tecken på att det verkligen var igång hela processen.

Efter samtalet med Marie fick jag ett sms från Andreas ( personlig referens) som sa att CC hade ringt till honom också och jag insåg då att CC nog kollar upp alla mina referenser redan idag (och jag säger redan eftersom jag skickade in ansökningarna i söndags).

Ungefär för 15 min sen ringde Ida från CC och hon var verkligen super trevligt och hon berättade att hon paratat med alla mina referenser utom en och att alla hade sagt mycket fina saker om mig   och så berättade hon lite om vad som kommer att hända nu framöver. Inom kort kommer jag få en konto på CCs hemsida så att jag kan hålla koll på om jag får några matchningar osv, hon berättade också att det kommer ta ett tag innan jag får en matck kanske eftersom familjerna som vill ha au pairer efter sommaren kanske inte har anmält sig än så vi får se   


Dessutom sa hon att efter min engelska intervju jag hade för ett tag sen så ligger jag på den bästa nivån av engelska skills   det gjorde mig mycket glad.


Nu ska jag åka iväg till min vän Sofia för en tacos/film kväll med de bästa: Kim, Lisa och Erik. Kommer blir great eftersom det är mycket behövligt.


//Bye A.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards