aworge

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av a.worge - 3 maj 2010 13:17

Nu har jag ägnat några dagar åt att hitta en billig hälsoundersökning, och har konstaterat att det nog är det dyraste man kan göra. Svin dyrt äre ju och jag blev bara sur av att se alla priser, men sen blev jag tipsad om att ta kontakt med min skolläkare och se om han/hon kunde hjälpa mig. Och strike, nu har jag en tid den 19 maj kl. 10,20 hos min skolas läkare. Det är dessutom helt GRATIS, happyface. Så om ni håller på att kolla runt så rekomenderar jag er verkligen att ta kontakt med er skolläkare, det är verkligen värt det!


VALBORG blev inte riktigt som bi hade tänkt oss i år, precis som alla andra år känns det som. Man har på något sätt höga förväntningar när det är sånna här högtider och oftast så blir det inte alls som man har tänkt sig, det är i alla fall vad jag har fått uppleva. Så hädan efter så ska jag minsann inte ha några förväntningar alls på högtider utan bara ta de som de kommer och hoppas på det bästa. Brukar bli bäst så..


Nu är det inte heller långt kvar till den efterlängtade studenten, närmare bestämt en månad exakt imorn. Hur gött låter inte det?? :D

Men jag börjar ändå känna mig lite så stressad, för det är en hel del i skolan som måste bli klart nu på kort tid...men men det är bara att kämpa på för om en månad äre över :)


//Bye A.

Ovido - Quiz & Flashcards