aworge

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av a.worge - 15 juli 2010 19:24

Nu börjar det verkligen hända grejer och det känns som om jag verkligen behöver blogga varje dag, för det händer liksom saker varje dag.

Idag har jag varit iväg och köpt en bagagerem med kod + TSA lås. Det ska man tydligen ha när man reser till USA, ifall de i tullen behöver kolla i ditt bagage så behöver de inte bryta upp väskan om du har ett TSA lås ;) smart egentligen!! Men överallt där jag har tittat så har dessa lås varit svin dyra. T.ex på http://strandlins.com/product.asp?product=3156 där låsen kostar nästan 400 kr. Jag ringde därför till min mormor som rest mycket i USA och frågade om lås. Hon rekomenderade ett på Clas Ohlson som bara kostade 89 kr (http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=147388292), jag blev lycklig!!! :D De dyrare kanske är bättre och så vidare, men så länge de funkar så är jag nöjd :)

  

Bagagerem med kod + TSA lås från C. Ohlson.

 

Imorgon bär det av mot Stockholm för ambassad besöket och Eric (mammas man) har erbjudit sig att följa med och köra mig upp dit :) Hur snäll är han inte och det tackade jag självklart JA till ;)


//Bye A.

Ovido - Quiz & Flashcards